Vil du vildt gerne have frisket dine udendørsarealer op? Der er intet skønnere end en have, der bare står helt skarp. Det ender dog tit med at haven kommer i sidste række, når matriklen skal sættes i stand, fordi pengene ikke helt slår til.

Selvom du ikke har pengene lige nu og her, behøver det ikke at betyde, at du må nøjes. Med et turbolån, kan du få råd til at skabe lige præcis den have, som du drømmer om.

Oplev glæden ved at dyrke dine egne grøntsager

Turbolånet, gør at du kan komme i gang med f.eks. at anlægge en del af haven, hvor der kan dyrkes grøntsager og urter. Det er den skønneste følelse at gå ud i sin egen have og plukke ingredienser til aftensmaden.

Turbolånet bliver oprettet nemt og hurtigt, så inden du får set dig om, er du i gang med at bestille kapilærkasser til Aubergine, som kan forsyne familien med moussaka hele sommeren.

Prydplanter skal der til

Urtehave og højbede er fantastiske, når man kan opleve alle de lækre grøntsager vokse sig flotte og store. Men hele haven behøver ikke at være fyldt med spiselige planter. Det er rart at have køkkenhaven lokaliseret i et bestemt område af haven, og give plads til andre planter på de resterende arealer.

Grønt er godt for øjnene, og vi vil da også gerne have en fin grøn hæk, men der må også godt være noget i haven, som kan give lidt farve og liv. Med et turbolån, kan du låne helt op til 400.000kr. Så skulle der også være råd til, at du kan få plantet nogle farvestrålende prydplanter.

Det kan f.eks. være planten storkenæb, som kan pryde haven med sine små fine blomster. Synes du, at det er planten, der passer til din have, så klik videre, og find storkenæb blomster her. Hvis du finder de rette blomster, kan du skabe et helt nyt udtryk i din have.