Det var lige blevet  sommerferie og mig og mine venner vi skulle ud og rejse Vi har valgt at tage til Marokko fordi at vi ved at det ville være rigtig varmt og desuden så var jeg selv frem Marokko Vi har planlagt at det skulle være en rigtig hyggelig tur Det var noget vi havde planlagt i lang tid vi har alle færdiggjort gymnasiet og har holdt tappet år og Her har vi arbejdet også bare op til den her rejse vi Havde glædet os rigtig meget og vi så frem til den her rejse Og det ender med at vi så tager til Marokko og vi hygger os rigtig meget vi skulle være dernede i to uger og vi havde ikke nogen pool Men til gengæld var der en strand rigtig tæt på os og det hele gik rigtig godt og da vi skulle være dernede i to uger havde vi god tid til at nyde den rigtige god ferie med masser af lækker mad og så skulle vi egentlig bare hygge os så meget som vi nu kunne vi skal fejre at vi endelig er kommet afsted og da vi var en masse drenge sammen så hvis vi nok at det skulle blive vildt Vi Fester vildt igennem og man kan også godt forestille sig at det måske ikke ender så godt for nogen af os Det var dog meget det ikke så godt for næste dag da jeg vågner kan jeg se om min telefon er gået i stykker jeg havde tabt den imens jeg danse løs på dansegulvet og fandt først ud af det næste morgen da jeg var så fuld men heldigvis kendte min ven En der kunne fikse den her telefon nemlig fixphone.dk  og jeg er langt fra skuffet jeg ved i hvert fald hvem jeg skal tage en til hvis jeg nu for eller ikke min telefon igen Jeg siger det samme til mine venner og familie min mor fik ødelagt sin telefon og jeg tog hende derned og de repareret nemt, hurtigt og billigt og desuden er de venlige derinde.