Det er nok de færreste der ønsker at have gæld, hvorfor det er vigtigt at komme ud af det hurtigst muligt. Nogle folk kan investere for lånte penge og tjener kassen på det, men det er ikke noget, man anbefaler normale investorer, hvis man skal lytte til eksperterne. Det giver også meget god mening, fordi man skal betale pengene tilbage på et tidspunkt. Lad os dog lige vende tilbage til hovedpointen med denne artikel: Vi kommer med forslag til (ikke rådgivning), hvordan du kan gå fra at have gæld til at være en kryptoinvestor.

Trin 1: Betal din gæld af ved at spare op

Man kan spare mange penge op på kort tid, hvis man virkelig sætter sig et mål. Dette kan man gøre ved enten at begynde at tjene flere penge eller ved at spare penge. Tænk over alle måder du kan spare penge på, og så kom i gang med det samme. Du kan spare tusindvis af kroner om måneden, hvis du er storforbruger af cigaretter og fast food.

For at tjene lidt ekstra, så kan du skrive dig op hos et vikarbureau, som kan kalde dig ind, når lokale virksomheder har brug for en vikar. Det plejer at give en bedre timeløn end direkte arbejde, men der er så heller ikke tale om fast arbejde.

Trin 2: Begyndt at spare op

Hvis du bare fortsætter med trin 1 efter du ikke har mere gæld, så går det virkelig hurtigt at spare nogle penge op. Efter nogle måneder burde du have nok til din første investering.

Trin 3: Køb din første kryptovaluta

Når der er penge på kontoen, som du ikke skal bruge, fordi du har fulgt de første to trin, så er du klar til at investere. Der er mange forskellige kryptovalutaer, som man kan vælge at investere i, men en del har faktisk valgt Ethereum som deres første investering i kryptovaluta.