Har du også svært ved at overskue mange forskellige lån med individuelle renter og tårnhøje gebyrer? Så er det en god idé for dig at overveje et samlelån. Men hvorfor bør du egentlig overveje et samlelån, hvilke fordele er der i det for dig? Et samlelån giver dig mulighed for at få et overblik over dine lån og i sidste ende kan du spare rigtig mange penge. 

Det foregår ved, at din nye låneudbyder indfrier dine eksisterende lån og samler det skyldige beløb hos dem selv. I sidste ende betyder det, at den samlede rente falder, og du kan få et højere rådighedsbeløb hver eneste måned. Du kan atter få et styr på din privatøkonomi og få overskuddet tilbage i hverdagen. Men hvor finder du egentlig de billigste samlelån, der giver mening for dig? 

Hos Samlino.dk kan du indhente tilbud fra en række låneudbydere og sammenligne tilbuddene med hinanden. Du kan finde et langt billigere samlelån, hvis du sammenligner tilbuddene. 

Hvordan får jeg et samlelån?

Det første du skal gøre er at udfylde et ansøgningsskema og sende det afsted mod bankerne. De vil straks begynde at lave en kreditvurdering af dig, og den vurdering kan afhænge af din samlede gæld og dit månedlige rådighedsbeløb. Du vil blive afvist, hvis du står i RKI, da banken ikke kan stole på, at du vil overholde en eventuel betalingsaftale. Så et samlelån er kun en mulighed for dig, der ikke registreret i RKI. Du skal ligeledes være over 18 år, være bosiddende i Danmark og helst have en fast indkomst – ellers kommer du til at stå usikkert i forhold til en kommende aftale mellem dig og låneudbyder. 

Hvis alt dette fungerer, så sender de en godkendelse til dig, som du skal acceptere med dit NemID. Dernæst vil de indfri alle dine lån for dig og samle dem hos banken selv. Fremover behøver du kun at kigge et sted for at holde øje med din afdragsordning og tjekke den lave rente på dit samlelån. 

Der er ingen grund til, at lånene skal ødelægge din hverdag, så find et samlelån, der passer til dig på Samlino.dk og få flere penge mellem hænderne hver måned. 

Hvem tilbyder samlelån?

Det gør en stor del af låneudbyderne, og derfor kan det være svært at danne sig et overblik over de forskellige tilbud, renter og ÅOP. Eksempelvis tilbyder Basisbank, Express Bank og mange andre samlelån til dig. 

Hvad koster et samlelån?

Et samlelån kan variere i pris fra udbyder til udbyder, og derfor er det altid en god idé at sammenligne tilbuddene, inden du accepterer en aftale med en bestemt låneudbyder.  

Hvor meget kan du samle for?

De fleste låneudbydere giver dig mulighed for at samle op til 500.000 kroner, hvilket er deres maks. Et samlelån er i essensen et forbrugslån, hvor du betaler en månedlig ydelse, men du slipper for at skulle betale flere steder. Desuden er den årlige rente på lånet også automatisk lavere, da du kun skal betale et sted. 

Hvor finder jeg det billigste samlelån?

En af de bedste måder, som du kan benytte dig af for at finde det billigste samlelån er ved at bruge en sammenligningstjeneste, og Samlino.dk kan hjælpe dig med netop det. Så hop ind forbi Samlino.dk og sammenlign samlelån allerede i dag.