På markedet efter nye headsets 

Mangler du et Bluetooth høretelefoner, som kan afspille i den bedste kvalitet og har en utrolig lang batterilevetid, så du er for uden at skulle oplade dine Bluetooth høretelefoner op hele tiden? Så har vi lige netop de Bluetooth høretelefoner, som du har brug for! 

Vi specialiserer os i headset og Bluetooth headsets er vores favorit headsets. Det essentielle for os er at lydkvaliteten er i top, når du skal lytte til lydbøger, musik eller noget helt tredje.  

Når man skal vælge sit næste høretelefoner er det her vigtigt at vide netop, hvad du gerne vil have at det skal kunne. Her kan man se på om det er batterilevetiden, der er det vigtigste for en. Hvorfor det er essentielt at kigge nærmere på de egenskaber som headsettet har, når man skal vælge et nyt headset.  

Vores trådløse høretelefoner forbindes alle sammen med Bluetooth, hvilket er den bedste form for forbindelse der er, når man skal anvende høretelefoner trådløst.  Her er der et væld af generationer, der hver eneste gang forbedrer brugeroplevelsen herunder styrker den lyd, signalstyrke, afstand fra enhed og meget mere.  

Suplimt sortiment 

Vores brede sortiment er præget af både sportsheadset og trådløst headset til hverdagsbrug. Sportsheadsettene kommer med et indbygget running band, så du slipper for at dine Bluetooth høretelefoner falder på gulvet og bliver ødelagt, hvis det ryger ud af øret, mens du er aktiv. Vores hverdags Bluetooth headset består af SmartPods og Apple AirPods, som begge har 2 separate headsets pods, som er små kompakte enheder, som man kan sætte i øret fuldstændig uden ledninger, der er dig i vejen, mens du er på farten.  

Vores hverdags headset kommer med et etui, som lader dit headset op, mens du ikke anvender dem, det er hvad vi kalder for smart! Etuiene bruges dermed som en form for powerbank til dine Bluetooth høretelefoner uden at du skal skænke en tanke på en træls ledning du skal vikle dem ud af, når du skal til at lytte til musik. Etuiet gør det overskueligt for dig at holde styr på hvor dine earpods er, så du slipper for at den ene mistes i lommen eller andetsteds.  

Ting man bør overveje 

spilletiden er en af de afgørende faktorer, man skal være opmærksom på, når man skal vælge hvilke høretelefoner, som man skal have. Da det afgør hvor lang tid du kan lytte til din yndlings podcast. Her er det også være klogt at se på hvor lang tid det tager for det trådløse headset at blive ladet op, da det er afgørende, at det ikke tager over 8 timer eller lignende. 

Er du et naturmenneske, der elsker at gå lange ture i skoven og lytte til en god sang eller til vise ord? Så er det bestemt også det fortrukkne valg at anvende ledningsfrie headsets.  

I fitnesscenteret er den uproblematiske afspilning ledningsfrie høretelefoner, da de kan lukke alt anden lyd ude og det er næsten aldrig dit favorit track, som kører på højtalerne i dit fitnesscenter. Her går ledningen ikke i vejen for dig, når du skal løfte tunge vægte eller anvende de mange maskiner.  

Vær foruden ledningsspinat  

In ear Bluetooth headsets er også et fortruken valg, da det automatisk blokere udefra kommende støj og larm, når du blot vil lytte fokuseret på det, som foregår i dine høretelefoner.  

Vi ved at ledningsspinat er noget af det mest ubehagelige ved et headset, derfor forhandler vi udelukkende ledningsfrie Bluetooth headsets. Så du er fri for at skulle vikle en ledning fra hinanden.  

Bluetooth giver dig muligheden for at kunne forbinde til lige netop den enhed du vil forbinde dig til. Da alle nyere computer, telefoner, tablets osv. har Bluetooth indbygget.