Slips for at fuldende dit outfit 

Skal du på vej til konfirmation og vil have dit oufit er perfekt? Så kan løsningen for en være et slips. hos os giver dig et stort udvalg af adskillge forskellige afstøbninger af slips hos os finder man store slips, som en sjov onkel vil have eller slimslips til dig der ønsker at se elegant ud når du skal ind til møde. Her vil man endvidere færdiggøre sit look med en slipsenål, som let og elegant holde styr på ens slips og gør at ens look sidder i skabet.  

Skal man til jule tam tam med arbejdet? 

En af de klassiske situationer man anvender slips er hvis man samles om den traditionelle julemad sammen med kollegaerne til julefrokoster, der har vi den perfekte løsning til dig der ønsker med et anderledes juleslips. Her har BalderClothes et enormt sortiment af slips som passer lige ind til julefrokosten. Her har balderClothes slips med coole motiver.  

Elsker du at gøre dig lækker? 

Om du er studerende, forretningsmand eller noget helt 3. så kan slipsenålen være dit yndlings valg for at få dit outfit til at hænge sammen. Slipsenålen er til en som virkelig ønsker at gøre noget ekstra ud af dit look. Her kan det være smart at farvekombinere slipsenålen med dit ur, så hvis man har et guld ur, så vælg en guldslipsenål, så dit outfit er perfekt og at ens forstand på mode er til at se og kangive et godt indtryk overfor dine venner 

Mangler du hjælp 

Hos BalderClothes ser du et enormt sortiment af slips i tonsvis afstøbninger. Her kan BalderClothes vejlede en til hvilket slips, som passer sammen med hvilket skjorte. Så du får en second opinion eller en guide om hvad som vil passe ideelt sammen. Vi har igennem en lang tid dyrket slips og ved derfor hvad, der er noget ved at vide og hvad man skal tænke over, når man skal vælge et slips.  

Det kvalitetsbevidste valg 

Vi går op i kvalitet og man vil finde at mange af vores slips er lavet i silke, så det er nemt for en at binde. Her opdager man på samme tid at vores slipsenåle er i enkle og stilrent design. Så du er 100 % at slipset ikke kommer til at være irriterende for en eller være for meget. Med en slipsenål ser man en simpel accessorie, som er nem for dig at anvende. BalderClothes udvalg heraf er i guld og sølv, så den sikkert er til at se på slipset, så man kan identificere den ekstra detalje man har påført dit look.  

Slipsenåle er ikke kun til at sætte looket sammen 

Man bør ikke udelukkende vælge en slipsenål for at sammensætte stilen, en slipsenål vil hjælpe dig, når de første par genstande er kommet indenbords. Den hjælper en nemlig også med at organisere slipset, så slipset ej skrider ud til den ene side og derved gør ens slips skævt. 

talrige farver 

Er du den festlige type, som elsker farver i din påklædning og har søgt efter et sted, hvor du kan købe slips i talrige forskellige farver? Så skal man ikke lede længere, BalderClothes har slips i mange farver og sammensætninger. Både med polkaprikker og med helt nomalt slips med en farve som er gennemgående i slipset.  

Ønsker du noget helt specielt eller specifikt? 

Hvis du har en tanke til hvordan ens slips skal se ud eller man har et motiv i hovedet med et speciel mønster eller farvekombination. Kan man efterspørge det ønskede slips ved os og vi vil gøre alt for at få det hjem til en!