Vi behøver at løbe  

Vi har været doven alt for længe. Der er restriktioner, som har haft mægtig effekt på min hverdag, da I ikke mere har kunne komme ud og motionere. Så vi er startet at løbe igen! Det er en fantastisk måde at komme i træning, og så føler vi personligt, at det hjælper ekstrem meget på min mentale følelse. Med denne forholdsvis nye livsstil som er blevet en del af min rutine, så burde jeg lave ændringer i min garderobe – med det kan jeg kun mene træningstøj. Da vi værdsætter at lave aktiviteter i alt salgs vejr har jeg brug for det bedste træningstøj på markedet. Især når min familie referer til windbreaker er der stor forskel på udgaverne blandt hjemmesider af træningstøj. En ting som de meste idrætsudøvere ved at de korrekte hættetrøjer er nødvendige, når man skal udøve fitness her i Skandinavien. En anden vigtig ting vedrørende træningstræning er de rigtige løbesko. Jeg skal have de rigtige windbreaker til forskellig vejr situationer. For korte sko kan udrydde en løbetur, hvis situationen ændrer sig dramatisk undervejs. Jeg har for det meste dyrket fitness med Under Armour, da de har meget fokus på kvalitet og har et kæmpe udvalg på webshops. Men for tiden har vi ikke været glad med deres model i længden, hvilket har forårsaget i ringe træningspas for mig. Jeg er dog begejstret for deres knæbind, som også er en del af mit træningstøj. Knæbindet kommer i diverse længder, og går fint til min løbesko i grøn, som er blevet en fast del af vores træningstøj.  

Knæbindet har støttet mig  

ErgoSport har oprigtigt hjulpet min stabilitet under træningen, så jeg kan præstere optimalt. Min træningspas inkluderer også styrketræning, hvor vi har et komplet andet sæt træningstøj. Utroligt nok har min kone tidligere oplevet stor smerte under hendes træningspas, da hendes led ikke er så holdbare. Pludseligt blev vi anbefalet et knæbind af min far, som blot skulle fastsættes rundt om mit dårlige knæ før sporten. Knæbindet har haft en utrolig styrkende virkning for mig. Dette hørte under Under Armour træningstøj, da vi sidst var i deres butik.  

Sportstøj til sportsgrene  

Træningssæt kommer i mange former. Nu har vi diskuteret  en anelse om cardio relateret motion, men løbeholdere kan også være meget relevant, når man spiller padeltennis. Jeg er særdeles fokuseret i golf, så vi har derfor ledt efter det bedste sportstøj til den sport. Eksempelvis har Carhatt nogle pink t-shirts som er virkelig fantastiske til padeltennis. Desuden bliver mit knæbind hyppigt anvendt, når vi spiller golf, eftersom sporten særdeles udfordre vores led meget. Udover til sport har jeg også fundet sportstøj brugbart, når jeg skal i gang med mine hobbies. Jeg er tosset at bruge tights, når jeg skal ud og hike. Den kan holde os varm under hele udfulgten. Men kan man bruge træningssæt ved andre lejligheder? Måske skal I overveje gøre brug af behageligt træningstøj på arbejdspladsen, hvis det passer ind med atmosfæren på jobbet. Jeg har valgt at hoppe i en klassisk hvid sweatshirts ved flere lejligheder, idet jeg tosset med følelsen af dem.