VI ER JERES B2B GROSSIST! 

NORTAGG er erfarne inden for engros mobiltilbehør og har igennem en længere periode handlet engros mobiltilbehør. Vi har gigantiske mængder produkter på vores lager, som er klar til at blive sendt afsted mod jer. Mangler din organisation tøj så er du kommet til det rigtige sted. NORTAGG har et stort udvalg som tilbydes til den bedste pris i landet.  

Indenfor  telefon tilbehør engros har vi flere gode tilbud til vores brugere. Det kan være at I måske står og har brug for den mest optimale skærmbeskyttelse for dine medarbejdere, så deres mobiltelefoner operer perfekt og så jeres medarbejdere kan hjælpe dine kunder optimalt. Som elektronik grossist af engros elektronik har vi flere muligheder for at løse dine problemer. NORTAGG har blandt andet landets bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores skærmbeskyttelse som kan sikre en fantastisk beskyttelse af din mobiltelefoner. Vores SmartGlass er seriøst stabilt på grund af vores design. Fremfor det klassiske skrøbelige glas som findes som de fleste elektronik grossist, har vi hos NORTAGG udviklet vores SmartGlass med en blanding af plastik og kraftigt glas, som derved giver jer et fantastisk produkt.  

Mangler du sportstøj ?   

Vi har altid et kæmpe sortiment af fantastisk tøj, hvor du kan finde en del gode muligheder. Mangler dit firma påklædning til dine ansatte? Vi har for det meste stabile jakker af høj kvalitet, og vi tilbyder grossist tøj, så du kan få de rigtige mængder til din virksomhed. NORTAGGs store udvalg dækker over flere forskellige udgaver, og vi kan af den grund tilbyde et væld af produkter. Vi er ofte parat til at leve op til dine ønsker og levere den korrekte mængde. Eksempelvis har NORTAGG et enormt udvalg af sportstøj af den bedste kvalitet som vil passe optimalt til din butik. Vores udvalg vil også hjælpe din forretning i den kommende periode nu hvor sommeren ankommer til samfundet og flere folk skal ud og spille golf igen. Som et eksempel vil vores sweatshirts være optimal til hiking. Som B2B grossist har vi ofte et fuldt lager og de bedste tilbud klar til vores købere, og NORTAGG tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Hos NORTAGG handler kun med tøj i særdeles høj kvalitet, og du vil dermed udelukkende være sikker på at modtage gode produkter. Som grossist tøj er vi altid interesseret i vores købers respons, og vi placerer en utrolig indsats i vores kundeservice. Kunder er derfor ofte inviteret til at rapportere en tilbagemeldning efter du har givet vores elektronik et skud, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse yderligere.