Er du en af dem der er lidt presset til jul fordi kontoen er tom ?

Hvis du også i julemåneden har svært ved at få råd til det hele, så er du langt fra selv. Der er nemlig utrolig mange mennesker der oplever det samme. Det betyder at mange må ty til kviklån eller lave dyre forbrugslån. Der findes dog en lidt smartere, nemmere og billigere måde at gøre det på. Du kan nemlig får en afdrags/forbrugs-konto til nethandel, der sørger for at du kan dele dine køb op i små bidder. 

Der findes forskellige af disse system, et af dem er f.eks. viabill. Her kan du med en oprettet konto handle i over 3000 butikker i Danmark. Der er noget for alle, ja faktisk er langt de fleste shops tilmeldt. Så uanset om du skal købe sko, tøj, frækt lingeri, vinterdæk, fladskærm, iphone, computer, værktøj eller endda sexlegetøj. Så kan du bruge din smarte samlekonto som du så kan afdrage nemt og billigt fra. 

Det er utrolig nemt at komme igang. Du skal blot have et kredit kort og må ikke være i RKI. Har du styr på dette, så tager det kun få minutter. Når du er oprettet, kan du gå igang med at købe og efterfølgende dele dit samlede køb op i små bidder. 

Hvordan bruger jeg det ?

Når du skal købe i en webshop vælger du blot her f.eks. Viabill istedet for kredit kort eller mobilepay. Du betaler stort set som du plejer. Pengene hæves dog ikke fra din konto. De ligger nu som afbetaling på konto. Køber du så i flere butikker, vil blot få samlet alle dine køb til et beløb, du så kan dele op i f.eks. 10 bidder. Har du købt for 3000 kroner samlet, så kan du dele det op i 10 og betale 300 kroner om måneden de næste 10 måneder. Smartere bliver det ikke. Bruger du ikke din konto, så kommer der hverken gebyr eller renter på den.